Ibland orkar man inte… (läs jag). Då gäller det att trolla med knäna och få fram lite helglyx för att inte ge upp helt och beställa pizza med hemkörning. Då passar den här färdiga ostsnurran perfekt som lyxig snabblunch!

Greece Cheese Swirl

Ostsnurran är gjord av ost och filodeg. De är inte jättesvåra att göra själv med lite tålamod, men min söndagsdekadens går hand i hand med extrem lathet. Så vår fina snurra kommer direkt från frysdisken på Lidl. Man stoppar den i ugnen i 45 minuter och har sedan en riktigt god ostrulle att bjuda på.

Läs mer>> Recept på lätt omelett!

Greece Cheese Fryst

Greece Cheese Close

Så för de dagar där orken är låg, är det här ett av mina bästa tips.

Släng in en ostsnurra i ugnen, förbered lite grekisk sallad och njut av en härligt krispig lunch.

Trevlig söndag!

Greece Cheese Header

Marie Widerberg
Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se