Dagarna på det nya året rusar fram och den första månaden går mot sitt slut. Nu väntar ljusare tider, semlor och alla hjärtans dag. Här delar jag med mig av några enkla tips på pyssel som passar bra när man vill sprida lite extra kärlek.

 

Sy i papper, det är enkelt och blir supersnyggt!

 

[divider]Alla Hjärtans Dag-kort[/divider]

Hjartans Pyssel
Här har jag klippt ut ett gäng hjärtan som får spela huvudrollen i årets kort till Alla hjärtans dag!

Gör så här: Klipp ut hjärtan i vilka storlekar och färger du vill, jättefint att klippa i med gamla notblad eller tidningspapper! Ta ett tomt kort och sy fast dina hjärtan där du vill ha dem! Har du ingen symaskin? Det går lika bra att sy för hand!

Läs mer>> Sex presenter inför Alla hjärtans dag

Hjartans Pyssel kort

[divider]Sy små pappersboxar[/divider]

Vill du ge bort en liten present till någon kan du enkelt göra små söta pappersaskar med vackert papper och en symaskin.

Gör så här: Klipp ut en fyrkant eller rektangel i önskat papper och storlek, vik och sy ihop två sidor. Vik sedan ihop den sista sidan så sömmen hamnar i mitten och sy ihop!

Hjartans Pyssel Collage

Dessa askar kan användas på massor av kreativa sätt; som placeringskort vid middagsdukningen, men en liten godisbit eller en liten present. Glöm inte att lägga i gåvan i asken innan du syr ihop sista sömmen!

Hugs and kisses!