Molton Brown Mahina
Gå unisex med Mahina

Att välja parfym är roligt men svårt. Med Stunders topplista inför Alla hjärtans dag får du sex dofter som garanterat går hem. Dofta och njut!

Allt passar inte alla och med otur köper du en doft som inte funkar. Men häng inte läpp! Ge den till killkompisen och köp en ny till älsklingen – eller använd herrdoften själv. Det går nämligen utmärkt att överskrida könsbarriären också här. Flera av dofterna vi tipsar om är uttalat unisex, som klassiskt svala CK One och Molton Browns coola Mahina.

CK One Summer
CK One Summer

Calvin Klein CK One Summer
En mer sprudlande variant av originalet, fruktigare och busigare. Originalet CK One är den perfekta raggdoften, med ett litet pirr när du som man doftar som en kvinna. Eller gör du?

Joop! Homme
Digga rosa

Joop! Homme
En söt doft för heteromannen som vågar mer. På kvällen till silkesskjortan eller som en rusig kyss av jasmin i nacken på Riche vid 03. Inget för arbetsplatsen eller stranden.

Molton Brown Mahina
Gå unisex med Mahina

Molton Brown Mahina
En modern doft för kvinnor och män. Betoningen på underhållande fräschör gör den till cityfolkets treasure. Saknar löftet om sex till skillnad från CK One. En doft till äkta krokodil (herr), Whyredblåsan och allt från Vera Wang.

Versace Eros
Så Versace

Versace Eros
En mättad, sensuell doft av förföriskt naken hud, en kittlande andedräkt och varma nätter i italienskt uppstudsig stil. Bär till ett genomskinligt vitt linne, svala linnebyxor och breda, starka fötter.

Shipley Halmos Colorado & Florida
Nytt och snyggt

Shipley & Halmos Colorado & Florida
En ny doft sprakande av lavender och spännande oljor. Svindyr men värd varenda krona. Använd frikostigt på många delar av kroppen, men bara för den modige. Knäveck, armbågsveck, bakom örat, på sidorna av halsen. Mjau!

Tom Ford Neroli Portofino
Tungur Knivur

Tom Ford Neroli Portofino
En kryddigt fruktig bomb av citrus och musk i modern mäklarstil. För mannen som vill dofta framgång efter snyggymmet. Elegantare än stapelvaror som Fahrenheit och Hugo Boss med en tung, skön flaska.

Jesper Odelius
Jesper Odelius är en av grundarna av Stunder av Lycka. Han skriver om vin, mat, stil, samhälle och snygg, rolig teknik. Han är också ditt öra mot marken när det gäller nya trender, föreläser regelbundet om kommunikation och reklam. Han har skrivit boken Coacha dig själv.