Vår skönhetsskribent Medea Lidén har testat produkter från Nyx och har hittat två nya favoriter.

Efter att ha hört mycket bra om det amerikanska märket Nyx så var jag bara tvungen att testa själv. Mina favoriter blev ett läppglans och ett matt läppstift i flytande form.

[divider]Nyx Butter Gloss – Tiramisu, 75 kr[/divider]

Nyx Butter Gloss Tiramisu
 Big thumbs up! Ett härligt, krämigt läppglans som verkligen blivit en ny favorit. Färgen är lätt täckande, ger färg med ett naturligt intryck. Glosset har en fin glans utan att  ge en klibbig eller kladdig känsla. Jag kan lova att det här läppglanset ger kyssvänliga läppar. 😉
 [divider]Nyx Soft Matte Lip Cream – Sydney, 99 kr[/divider]

Nyx Soft Matte Lip Cream Sydney

Den här läppkrämen har verkligen blivit en favorit direkt. Formulan är helt perfekt! Den är så mjuk och krämig. Läppkrämen är matt utan att vara uttorkande och så håller den länge.

Jag upplever att den verkligen håller mina läppar återfuktade under en hel dag. När jag åt så tappade jag lite av färgen men inte så mycket som man skulle kunna tro. En lätt applicering och läpparna såg superfina ut igen. Nyx har precis släppt flera nya nyanser för 2016 så det kommer definitivt bli köp här framöver.

Läs mer>> Vårdande läppglansstick från Yves Rocher

Medea Lidén
Medea är vår skönhetsskribent som älskar mode och smink. Hon är utbildad stylist och makeupartist och älskar skapande i alla dess former. Medea hittar ni under vår skönhetssektion där hon delar med sig av råd och tips.