Make Up Stores stil för februari är romantiska LOVE. Jag har testat två av de nya produkterna; moon shadow i peach och microshadow i trust.

Make Up Store Love News

[divider]moon shadow – Peach[/divider]

Min absoluta favorit blev multiprodukten moon shadow. Den kan användas som både highlighter och ögonskugga. Den ger verkligen det där extra lystern i ansiktet som får en att känna sig som en grekisk gudinna. Så fin!

Make Up Store Love moon shadow peach
Moon shadow – peach, 165 kr.

Make Up Store Love moon shadow peach eye

[divider]microshadow – Trust[/divider]

Make Up Store Love microshadow trust
Microshadow trust – 155 kr.

Jag har även provat microshadow i nyansen Trust. Mitt första intryck var att ögonskuggan var lite för pudrig och dammade när jag arbetade med den. Färgen är lavendelgrå åt det svala hållet, med lite skimrig effekt. Just den här nyansen, om den används bara för sig själv, tycker jag skär sig lite mot mina ögon som har varma toner, men jag tror den här ögonskuggan skulle vara supersnygg på någon med blå, eller grå ögon till exempel. Man kan även blanda den med varmare nyanser.

Make Up Store Love microshadow trust eye

Ett tips för att få ögonskuggan att bli lite mer täckande och mer färgrik är att använda en eyeprimer. Vill man skapa en ljus och skir känsla med bara en hint av lila så är den fin som den är med sitt skimmer.

Medea Lidén
Medea är vår skönhetsskribent som älskar mode och smink. Hon är utbildad stylist och makeupartist och älskar skapande i alla dess former. Medea hittar ni under vår skönhetssektion där hon delar med sig av råd och tips.