Depend Eyelashes Products

Jag har provat två olika lösögonfransar ur Depends Limited Edition serie. Ett par partyfransar och ett par naturliga fransar för extra volym och längd.

Depend Eyelashes Eye 1
Det här är lösögonfransarna som har svarta rhinestones. De ger mycket volym och ger en kraftig inramning av ögat. Perfekta för en utekväll!

Depend Eyelashes Eye 2

Det andra paret har blivit riktiga favoriter, de har tunnare fransstrån och har längre fransar i ögonvråns ytterkant. Det jag gillar bäst med de här fransarna är att de ger lite extra volym och längd på fransarna men ändå ser naturliga ut. Det jag tycker är bra med dessa fransar är att dom är enkla att sätta på och har en bra passform.

Lösögonfransarna kostar 79kr och man får med ett transparent lim.

Medea Lidén
Medea är vår skönhetsskribent som älskar mode och smink. Hon är utbildad stylist och makeupartist och älskar skapande i alla dess former. Medea hittar ni under vår skönhetssektion där hon delar med sig av råd och tips.