När vårens grönska börjar titta fram känns alltid härliga nyheter extra välkomna. Det svenska sminkmärket Viva la Diva är ett prisvärt budgetmärke som gör det lätt att uppdatera sminklådan. Att de inte djurtestar sina produkter är också något jag gillar skarpt.

[divider]Contour your beauty – Palett[/divider]
Viva La Diva Spring 2016 Contour

Viva La Diva Spring 2016 Contour2

”Contour your Beauty” – palett 249 kr. Paletten har sex fina färger, varav en av dem är skimrig. Med alla sina nyanser ser den kanske mer komplicerad ut än den är. Färgerna har bra pigmentering och nyanser som passar alla hudtyper för att göra en snygg contouring. Väldigt prisvärd palett.

[divider]I will be the highlight of today – Higlighter[/divider]
Viva La Diva Spring 2016 Highlighter

”I will be the highlight of today” – higlighter 119 kr. I superfancy metalldosor och söta förpackningar som liknar Too Faced och The Balm så är dessa två highlighters enkla att älska. Priset är lågt och highlightern ger en vacker lyster. Finns i nyanserna Pink Silver och Warm Gold.

[divider]Make it all better – Concealer[/divider]

Viva La Diva Spring 2016 Concealer
”Make it all better” – concealer 95 kr. Concealern var tyvärr den produkt jag tyckte minst om. Den gav inte alls den önskade täckningen jag hade velat ha, trots den väldigt krämiga konsistensen. Concealern skruvas fram i botten och appliceras med en liten snabel. Ett plus var ändå att den fungerar att använda som highlighter, så den kommer ändå komma till användning. Concealern kommer i tre ljusa nyanser, Ivory, Sand och Warm.

[divider]Eyebrow Line Liner – Brow Pens[/divider]

Viva La Diva Spring 2016 Brow Pens

Eyebrow Line Liner – brynpenna 70 kr. Älskar dessa pennor som gör det lätt att skapa naturligt fylliga bryn. Man ritar små, små streck så att det ser ut som riktiga hårstrån. Hållbarheten är fantastisk och priset likaså.

Viva La Diva Spring 2016 Eyes
Det vänstra ögat är omålat och det högra ögats bryn är ifyllt med Brow liner.
Viva La Diva Spring 2016 Header
Vårens kollektion finns redan ute i butik hos Åhléns och Kicks.

 

Medea Lidén
Medea är vår skönhetsskribent som älskar mode och smink. Hon är utbildad stylist och makeupartist och älskar skapande i alla dess former. Medea hittar ni under vår skönhetssektion där hon delar med sig av råd och tips.