Har ni hakat på den glutenfria trenden? Eller har ni vänner som kör helt glutenfritt och som ni inte vet vad ni ska bjuda på till fikat?

Är man inte van så kan det vara lite klurigt att baka glutenfritt, recepten man hittar innehåller ofta en mängd olika mjölsorter som man inte har hemma och alla butiker har inte glutenfria mjölmixar. Här kommer ett enkelt och beprövat recept med ingredienser de flesta har hemma!

Stunder av Lycka Rabarber

RECEPT På sommaren är det härligt att bjuda på pajer med färska bär och frukter. Här kommer mitt bästa smulpajrecept helt utan gluten, baka och njut!

Ingredienser
5 rabarberstänger i bitar
1msk potatismjöl
1 1/2 dl strösocker
100g smör
2dl majsmjöl
1msk ljus sirap

Gör så här
Blanda ihop rabarber, potatismjöl och 1/2dl strösocker i botten på en pajform.
Blanda ihop smör, majsmjöl och resten av strösockret till en deg och smula över rabarberna.
Ringla sirap över smulpajen.

In i ugnen ca 25 min på 200 grader.

Enjoy!

Stunder av Lycka Glutenfri Smulpaj