Den här veckan är en sån där vecka där det är så mycket som ska göras att man inte hinner vare sig tänka eller känna efter. Man hinner bara göra det man måste och så får man hoppas att inget livsnödvändigt faller mellan stolarna.

Här i Karlskrona har jag vant mig vid att leva lite lugnare, med färre projekt igång samtidigt och inte så många aktiviteter att ta ställning till. Men den här veckan ska jag upp till Stockholm för att besöka Underbara Barn och ha ett spännande möte så då blir resten av veckan lite extra intensiv.


Måndag
Igår var det BVC-besök, jobb i Jämjö och mera jobb hemifrån innan målaren kom på besök för att planera vårt stora köksmålningsprojekt.

Tisdag
Idag är det mer jobb runt om i Karlskrona och ikväll får vi besök för hjälp att könsbestämma vaktlarna som nu hunnit bli hela 5 veckor gamla!

Onsdag
Imorgon är det träningsdag så då får jag ladda batterierna med energi och släppa ut lite stress och sen är det en heldag med jobb med agenturen för JNY Kids.

Torsdag
Jobb i Jämjö och och Ladies Circle-möte på kvällen. Så himla roligt att träffa alla superhärliga kvinnor i Ladies Circle. Det brukar ofta bli sent, men jag ska ju ta första flyget på fredag.

Fredag
Flyger i ottan till Stockholm för att besöka mässan Underbara Barn. Ska bli så kul att få komma upp och gå runt på mässa hela dagen. Förhoppningsvis hinner jag även in och titta en stund på Hem & Villa mässan.
Sedan bär det in till stan för ett spännande projekt som är så spännande att jag nästan spricker.
När Anna Karlsson slutar jobbet ska jag få hänga lite med min saknade vän i stan. Kvällen avslutas med champagne och redaktionsmöte med Jesper Odelius innan det är dags för kudden.

Lördag
På lördagen ska jag få hänga med Gunilla och mysa innan det är dags att ta flyget hem och jobba mitt pass i Jämjö. Ingen rast och ingen ro.

Söndag
På söndagar har Tyra gymnastik och sen ska jag bara hänga med familjen och njuta av en härlig dag.


 

Nu är det bara att ta ett steg i taget, snart är det en ny vecka!

Marie Widerberg
Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera