I veckan så var jag iväg på en tjänsteresa till Holland, jag hade gärna sett Amsterdam men vårt kontor ligger ungefär 13km utanför staden. Jag vill ändå tipsa om hotellet Park Inn By Radisson som låg ca 10 minuter ifrån flygplatsen. Från Schiphol så går det gratis shuttlebussar direkt till en hel del hotell och det var enkelt att hitta dessa. Är det lite rörigt så kan man alltid fråga någon av de anställda på flygplatsen som gärna visar vägen.

Hotellet är ett trestjärnigt hotell och ser kanske inte så kul ut på utsidan, men jag blev glatt överraskad. Det var en trevlig liten reception med loungedel och även en liten restaurang och frukostmatsal. Frukosten var faktiskt riktigt bra och med lite annorlunda utbud, kommer ett separat inlägg om det.

Rummet var väldigt rent och fint och kändes så mycket fräschare än många hotell jag bott på i Sverige. Det här hotellet är (kan jag tänka mig) ett ställe där många mellanlandar i väntan på att resa vidare eller för att de är på tjänsteresa, trots det så är det riktigt fint.

Jag hade ett dubbelrum med stor och skön säng, internationella tv-kanaler (även om några filmer var dubbade) och ett flott badrum.

img_1411

img_1408 img_1409

Jag kan verkligen rekommendera detta hotell om ni är på tjänsteresa alt vill bo en bit utanför staden. Jag hann tyvärr inte uppleva närområdet då vi var på kurs hela dagarna och sedan hade en organiserad middag den enda kvällen vi hade i Holland.

Kommentera