För några år sedan var det alltid massor med olika event och bloggmiddagar som jag sprang på. Jag arrangerade även tillsammans med Tjejmorsan det populära ”Bloggmiddagen”. Nu var det länge sedan jag var på något bloggrelaterat men i lördags så var det återigen dags för Bloggmiddagen2016. I år var det Ewa själv som ordnade det hela och det hade hon gjort bra.

Platsen var Beirut Café som tyvärr inte motsvarade mina förväntningar. Det var absolut inget fel på maten eller servicen, men att vara 16st som skall äta meze och så ställs det upp en 12-13 olika saker på fat som vi får betala 500kr för (ingick 1 glas vin) och så fylls inget på, för det ingick inte. Det tycker jag var urdåligt. Alla andra libanesiska/medelhavsrestauranger jag varit på som haft meze, där har det alltid fyllts på när det tagit slut. Nä det var ett stort minus och det gjorde också att hade man inte tagit av allt redan från början så var vissa saker slut när man ville fylla på.

img_1401

Sällskapet var det inget fel på. Vi var ett gäng härliga tjejer/kvinnor som åt och drack och skrattade. Jag satt tillsammans med Agnieszka, Sofia, Madde och Jessica (ej på bild) och sen var det två mindre bord till där de andra satt. Tänk er ett gäng tjejer som dricker vin och pratar, det var rätt högt i tak kan man säga. När sen ett gäng killar dök upp som skulle sitta i det inre rummet, då blev det livat 🙂

img_1392

Tack Ewa för att du ordnade denna middag så vi fick hänga lite tillsammans med både nya och gamla bekantskaper.

Tyvärr blev bilderna från middagen lite dåliga då det var lite mörkt därinne.

img_1390img_1395

Den fina goodiebagen innehöll massor med bra att ha saker. Inlägg och länkar till sponsorerna finns inne på min andra blogg En Mölnbobos Liv.

Kommentera