Imorse vaknade vi upp till lika tråkigt väder som igår. Riktigt söndagsväder som inte gjorde min sinnesstämning bättre direkt. Kände direkt att det inte var någon bra dag. Felix vaknade tidigt och kom in och tände lampan hos oss och pratade, inte vad jag vill klockan 6 på morgonen. Till slut så var det bara att gilla läget och gå upp, tur att Nicke fixat kaffe till mig.

Melvin och Nicke drog iväg på innebandyträning så jag och Felix blev solo. Igår låg vi bara på soffan hela dagen och kollade på tv men eftersom det regnade även idag så vägrade jag gå ut även idag. Jag och regn är inte kompisar.

Felix kom då på den brillianta idén att vi kunde dega lite så fram åkte lekleran och tillbehören och så degade han medan jag tog en kopp kaffe.

img_1554

Dagen blev dock bättre och nu har barnen precis lagt sig så nu njuter jag av tystnaden och ser fram emot en lite sen söndagsmiddag. Inget fancy men vi hade lite potatisgratäng kvar så det blir gratäng och en köttbit.

Kommentera