Jag är ny som bloggare här på Stunder, men inte ny med bloggandet. I min andra blogg finns inlägg från 2006. 10 års dagbok, galet.

För 5 år sedan vägde jag 111,8 kg (tror jag som mest varit uppe i 117kg). Sedan gjorde jag en gastric by pass, GBP operation, vilket är att man gör om lite inombords samt får en ny och liten magsäck. På 1 år tappade jag nästan 40kg och vägde då 73,8kg. Efter att ha skött mat och måltider i ett år så började jag nog slarva lite så någon mer viktnedgång blev det inte utan jag stannade kring 73-74 kg. 

Målet inombords har alltid varit att ha en vikt som börjar på 6X och för att få göra en bukplastik var det tydligt att jag måste under 70kg. Det där har jag haft i bakhuvudet men saknat motivationen. Men nu har jag haft en liten utmaning mot en vän och plötsligt kom det en del motivation vilket nu efter några veckor gjort att jag i morse vägde in på under 70kg. Känner mig lite stolt. Nu hoppas jag att jag fortsätter ha motivationen så jag kan tappa några kg till, skönt att ha lite marginal till den där 7:an.

Nu är frågan om man törs be om ny remiss till bukplastik. Är lite rädd för att göra det på ett vanligt sjukhus (om man får ett ok igen) har ju sett det där programmet på tv med misslyckade operationer…

Någon som gjort en bukplastik?

Kommentera