Jag valde att besöka Felsentherme Gastein när vi var i Bad Gastein. Det var ett spa/bad som låg några hundra meter från vårt hotell.

Själva ytan där man bytte om var blandad med dam/herr så det fanns omklädningsbås där man kunde byta om och sedan massor med skåp att låsa in sina kläder och prylar i. Det var gott om utrymme när vi var där, tror det kanske var max 10 personer på hela badet.

Vi hade fått vouchers från hotellet/Alpresor så skall ni besöka Felsentherme och har vouchers, se till att hotellet inte bara skrivit under på dem utan även stämplat. Vi fick nämligen ta en språngmarsch tillbaka.

Jag var inte jätteimponerad över badet, det som var ett plus var att de hade utomhuspool med utsikt mot berget och en nedfart. Inomhus fanns en stor pool samt en yta som var till för familjer, den kollade vi inte in närmare.

Däremot så saknade vi det här med bastu, vi såg att det stod men i samma skylt stod något om nudist area så vi vågade oss aldrig dit. Nu har jag läst på deras hemsida att de har massa olika saunas, synd att vi inte hittade dem.

Det var i alla fall rent och fräscht och mycket personal som gick runt och tog prover på vattnet och bara höll lite koll.

Handdukar fick vi hyra till för 8 EUR för två personer. Inträdet är 23,50 EUR

Kommentera