Det här med att blogga. Jag älskar att skriva om livet, resor och annat skoj. Men jag har haft så himla svårt att släppa MIN blogg, den där allting viktigt startade (mitt liv med barnen bland annat). Jag känner att jag inte kan ge upp min egna adress.

Det är såklart jättekul om ni som kikat in här har lust att följa med till min blogg www.annakarlsson.se och fortsätta läsa om mig och vad jag har för mig. Det kommer komma något mer inlägg om Österrike och sen hoppas jag kunna bjuda på lite mer resor här framöver. Det kanske inte blir flådiga resor utomlands för den ekonomin att göra massa resor har inte vår familj just nu. Men kanske kan jag tipsa om lite hotell, restauranger och ställen vi besöker i Sverige.

Som sagt var, häng gärna med mig tillbaka till En Mölnbobos Liv (men som kanske kan byta namn till Lifestyle and Travel så fort någon kunnig kan hjälpa mig med designen).

Kommentera